Sån här röv kämpar jag på att få 😉 Haha, därför alla timmar på gymmet.. Till beachen 2012 ska jag vara klar, så det så.. Men frågan är dock ändå om hon har rump-inplantat? Vad tror ni läsare..? Förhoppningsvis inte för då kan man ju fortfarande hålla hoppet uppe om att det inte är omöjligt.. 😉 Fast det gäller ju att få benmuskler.. Fortfarande är jag inte supertaggad på det 🙁

Aja, ska få skjuss till gymmet om ett tag så får kämpa extra idag haha! Ska försöka ladda ner lite bra träningsmusik innan bara, har ni kanske lite tips så får ni gärna skriva här bland kommentarerna.. Just nu har jag bara kommit på Pit Bull, hans låtar taggar alltid till mig hehe 😉 Både när det gäller tränings och fest..
.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

You might also like

Caroline Roxy - Jewelry love Caroline Roxy - Fresh face Caroline Roxy - Glow face Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *