Pär-Ola i Lets Dance?!!

Haha en sak jag inte fattar är varför Pär-Ola från ”bonde söker fru” är med i Lets dance..? Nu är jag kanske lite bitter för jag själv vill vara med (.. om man nu ska ha lite självdistans och vara ärlig haha 🙁 ) men come on?! Jag verkar nog inte hajja grejjen med hans plötsliga kändisskap alls.. Jag såg programet någon gång då han var med och intrycket jag fick av honom var väll att han var väldigt självgod och hade mycket självförtroende vilket var provocerande för många. Jag provocerades personligen inte av det utan tyckte det var lite kul.. Men kanske därför han fick mest uppmärksamhet, för han provocerade?

Nej men jag har alltid tyckt Lets Dance har rätt hög nivå på deltagarna.. Så därför hajjar jag inte varför dom tog med honom i årets program haha! Men men…

Såg att Pernilla Wahlgren också var med, vi skrattade högt framför TVn för vi gissar på att det var hon som ringde och tjatade om att få vara med, inte att Lets dance frågade om hon ville vara med.. För hon verkar vara en sån kändis som gör ALLT för att vara med i TV. Jag menar,

Alla reklamfilmer som det bara går.
Kock-program under julen (come on…. )
Lets Dance..

något mer som jag missat som Pernilla Walhgren klämt sig in i..?

Haha Alexandra = bitter för hon inte själv får vara med i Lets dance!! 🙁

.

Vad tycker ni om att han är med i årets program..?

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *