Som ni vet rockade jag ett par söta, virkade shorts här om dagen när jag var ute och shoppade med Michelle! 🙂 Så himla fina, längtar tills jag får använda dom och matcha ihop en snygg outfit.. Dock verkar det faaar away just nu eftersom det snöar igen ute :(… Så himla trist.. Men jag gissar på att det kommer bli varmt nästa vecka igen. Brukar ju vara såhär innan våren kommer helt.

Men jag packar med dom till New York 🙂 Det är typ nu bara 3 dagar kvar..? Wiiie, så taggad!! 🙂 Ska försöka inte packa ner för mycket, helst av allt vill jag åka med en tom väska dit och fylla den med all shopping som kommer göras där.. 😉 Första stopp är ju Victoria Secret, det är en sak som är säker.. Sen ska jag köpa ett par Jeffery Campel skor där, mycket billigare där än i Sverige ju! Och sen får vi se..

Får göra en shopping lista innan, vill ni hjälpa mig med tips på vad jag ska köpa när jag är där? 🙂

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *