Är ärlig nu bara så ni förstår hur jag tänker..

Jag förstår att det kanske är lite provocerande att nattklubben gav oss (eller ja, mig) gratis alkohol för att jag bloggade om det, men jag undrar vilka som inte skulle utnyttja chansen om dom kunde..? Att spendera pengar på alkohol är sååå onödigt, det skadar kroppen, du går upp i vikt och gör dumma saker. Därför spenderar jag inte pengar i onödan på något som drinkar eller helrör. Tycker faktiskt inte det är så konstigt?

Sen vet jag inte riktigt varför jag skrev det, var inte för att få reaktioner utan jag tänkte väll inte speciellt på det.. Men nu vet ni det iaf så tänker inte låtsas som ingenting och ljuga massa som dom flesta bloggarna gör. Om falsklegg osv, vilket är olagligt. Stor skillnad. Jag säger som det är, och jag tror dock inte folk blir så chockerade över att bloggare får sponsrad sprit på krogen..? Eller? Rätta mig om jag har fel..

Så pengarna jag sparar lägger jag undan till min lägenhet 🙂 Känns bra, vuxet beslut! Jag kollar runt på lägenheter nu men jag har sparat så mycket pengar så går nog upp en miljon i prisklass, tänkte hålla mig till en viss prisklass men nu när jag är duktig med ekonomin tänker jag höja.. 🙂 Wiiie!
.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *