God morgon!

Dricker som vanligt min ”morgon latte” jag har gjort, dock är kapslarna slut till lattemaskinen (redan.. Jag vet att jag nyss fyllde med på 5 paket haha 🙁 ) så gjorde vanligt kaffe men skummade (gul) mjölken i lattemaskinen och i med 2 sucketter, så vart det typ som en latte ändå 😉 Mums!

.

Igårkväll var roligt, vi började ju på Ento där vi hade bokat ett drinkbord, vi beställde in helrör samt 2 flaskor champange vart det.. Hehe.. 😉 Vi hade faktiskt någonting att fira, Peters nya l**** 🙂 Så grym han är!! 🙂 Men det sög på den nattklubben, inte direkt det stället jag föredrar.. Men vi fick gratis drinkbord om jag bloggade om det vilket jag gjorde igår haha 😉 Så fult, men äsch dom andra var glada för dom hade inga pengar att spendera ute så.. Why not!

Drog sen vidare till Laroy och sen Sture.. Där vart vi bjudna på massa champange inne på Sture av någon äldre man? Haha vi frågade hela tiden om han jobbade där eller varför han bjöd oss hela tiden men han ville inte säga..? Eller så var han bara generös.. Har ingen annig, men kul hade vi som faaan 😉 Tills en fd vän kom fram till mig.. Han satt sig ner i bordet, superfull och började dricka ur champangen och spilla ut saker och garvade högt och bara var allmänt odräglig? Bad han gå och sa att vi kunde ta eventuella problem en annan dag när vi inte är berusade. Då ställer han sig upp och börjar skrika att Kissie är falsk vill bara ha pengar!!..? Vad svarar man på det..?

Vart iaf ledsen och bad vakten föra ut idioten.. Andledningen till varför jag sa upp kontakten var för han försökte få mig ”blogga” om hans företag och om hans jobb. Gjorde jag inte det skulle hans chef sparka honom osv.. Tillslut verkade det väldigt falskt och började se egenom det… Det är som med pojkvänner, man för slut när man inte har något gemensamt längre och inte tycker om att vara med varandra… Ingenting mer 🙁 Tyvärr var han bara intresserad av att jag skulle blogga om hans jobb..

Hade trots det hoppats på att man kunde vara som en civilicerad människa trots det i allmäna utrymmen som på nattklubben men aja.. 🙁
.

Aja, lika bra.. Nu vet jag iaf? Får se det så.. 🙁

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *