Åh vad kul, äntligen får jag gymma med Michelle! För hon har inte gymmat med mig på eveigheter? Och det var faktiskt hon som fick mig börja gå till gymmet och köpa gymkort på samma gym som hon haha! 😉 Så ska reta henne lite idag, för har man lagt av så har man ju inte samma kondis som när man väll höll på. Det har jag märkt när jag har haft uppehåll.. Inte alls kul att se skillnaden då haha..

.

Passande nog fick jag hem mina skor som jag beställde här om dagen, hittade på dash-style.com att dom hade även sportskor! 🙂 Hur perfekt är inte det..?! Älskar ju den sidan som ni säkert vet sen tidigare hehe.. Och jag behövde nya skor och såg att dom hade sportskor från MBT. Dom ska tydligen vara sjukt sköna att springa i, kolla platån lixom?! Testade dom nyss och dom var sååå sköna… Så nöjd!

Så dessa ska jag gymma med idag, idag ska jag stenhårt träna magen hade jag tänk! 😉 Vill få mer muskler och få en hårdare mage!! Tycker det är jättesnyggt på tjejer.. Så har kollat runt på nätet efter lite grymma övningar som jag ska testa på idag. Någon som vill ha lite tips..? Dessa kan man även göra hemma!
.

Dessa skor ska hjälpa mig komma iform till beachen 2012!! 😉 Wihoo!

Kommer från www.dash-style.com som sagt!

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *