Min res-lista…

Snart är det dags för New York, sen Los Angeles..Känns dock som att jag inte alls har sätt världen, innan jag dör ska jag ha hunnit med minst 20 vilda platser till i världen. Bland annat vill jag besöka Kina, och Japan.. Verkar så maffigt och stort där, så dit måste jag! Sen har jag väll inte tänk så mycket mer på vart jag vill resa.. Eller jo juste, Dubai!! Dit måste jag! Mne jag får ta det som det kommer helt enkelt 😉

Vilka länder har ni besökt? Att resa kan vara underbart men också jobbigt tycker jag haha.. Är så bekväm av mig och lat, samtidigt jag blir lätt uttråkad och har ett litet hat mot Sverige ofrivilligt.. Jobbig blandning haha 😉 Sen måste man ju ha folk att resa med, tyvärr har inte mina vänner råd med det lika ofta så det blir ju inte så ofta som jag önskar..

.

Min res-lista so far, kommer såklart fyllas på 😉

(Innom Sverige räknas inte samt resor med föräldrarna som små..)

.

England – [London]

Polen – [????]

Finland/ Norge/ Danmark – [????]

Spanien – [Gran Canaria, 2 gånger]

Spanien – [Magaluf, 2 gånger]

Grekland – [Kreta]

Grekland – [Rhodos]

Turkiet – [Alanya]

Thailand – [Bankok]

Thailand – [Pataya]

Thailand – [Phuket]

USA – [New York]

USA – [Los Angeles]

USA – [Las Vegas]

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE Caroline Roxy - Pink happiness!! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *