TÄVLING!

Ja måste säga att jag älskar företag som verkligen sätter kunden i centrum! Som ni säkert vet så bleker ja mina tänder ganska ofta och har därmed rätt bra kolla på bl.a alla stora företag inom tandblekning, kosmetika m.m och vad de hittar på.
.

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är följande:

.

Företags Facebook-sidor är verkligen ”The Shit” om du vill hitta grymma deals, eller nice tävlingar! Ja brukar bl.a ha koll på The White One Tandbleknings Facebooksida för dem har massa erbjudande och lottar ut grejor hela tiden där. Det är nog ganska många som inte vet om detta, så tänkte tipsa er om detta. Just nu kör dem t.ex en tävling där dem lottar ut 50 st Tandblekning – Strong (den som jag brukar använda). Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är följande:

Klicka Like på deras The White One – Facebooksida

Posta följande på din Facebookwall eller blogg:
”Nu är det dags att bleka tänderna! www.TheWhiteOne.se”

Skicka en print screen/länk på detta till deras e-mail: [email protected]

Sen är du med och har chansen att vinna någon av dessa Tandblekningar! De bästa är att de har sådana här tävlingar hela tiden som man blir uppdaterad om när man har dem som Like. Ja har själv vunnit flera gånger, grymt bra!

Lycka till!

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *