Hmm vad tycker ni? Kännde för att testa på något nytt istället för det gamla vanliga, så det var lila 🙂 Haha passande eftersom jag tryckte i mig nyss en blåbär + hallonsmoothie så är helt lila om läpparna med.. Därav cencueringen, ser inte klokt ut haha! Ska tvätta av läpparna och köra på någon mörkare rosa som jag brukar ha.. Eller bara någon läppsyl, får se!

Men ögonsminkningen då.. HISS ELLER DISS? Jag ska ändå bara på möte idag och sen fika, möjligtvis shoppa lite med stan med en kompis.. Så det är inget superviktigt som händer idag ifall sminket skulle vara en flopp, hehe 😉
.

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Caroline Roxy - Summer's here Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Studio vibes Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *