Haha alltså denna dag….

.

1. Vi vart förfölda av ett gäng 12 åringar HEEELA dagen..

2. Amir och Peter åkte ner för hela backen, på rumpan..

.

Ja så här dagen sätt ut, Peter trodde han skulle vara värsta proffset i backen men han var lika feg som Amir!! Jag fick aggera dagisfröken och försökte tappert lära dom hur man åker skidor.. Faktiskt, i slutet av backen när vi kom till barnbacken så lyckades dom åka några meter utan att ramla på rumpan.. Haha så stolt 😉 Men jag samtidigt förstår dom eftersom dom var jätterädda när vi skulle börja åka, ja tror ni inte då att ett gäng 12 åriga killar/ bloggläsare samlar sig runt oss och börjar skrika ”KISSIE!!! KISSIE!!, och Amir!! Och Peter08!!”…? Dom ville inte gå, dom stod och frågade tusentals frågor hela tiden haha.

Tillslut så tröttnade dom på att vänta på att dom skulle våga åka skidor.. Trodde vi, dom stod och väntade en liten bit längre ner i backen.. Haha, jag brydde mig inte speciellt eftersom jag tyckte dom var så söta 🙂 Ett gäng småkillar som var heelt till sig haha 🙂 Nutte!! Dom hängde mer oss hela backen ner, dom földe till och med in till ”after skin” och drack coca cola medans vi drack alkohol och Peter käkade pannkakor.. Jag var fortfarande mätt efter hotellfrukosten!

Men det var kul, jag åkte runt iaf lite grann medans killarna låg på mage i backen.. Lär ju få världens träningsvärk i röven imorgon 🙂 🙂 Så nice! Jag ville åka mer men killarna fick nog!! 🙁 Synd..
.

Försökte få på mig dom sablans pjäxor…

Min snygga ziperall! 🙂

Ni ser nog lite av gänget som földe efter oss i bakgrunden……?

Posted in: Vardag
Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *