Sociala gänget..

Haha såhär såg det ut DIREKT när jag och Steffi kom fram till hotellrummet.. 😉 Slängde fram datorerna och skulle blogga, facebooka, maila osv osv.. Jag gissar att vi inte direkt är så sociala mot dom andra, men jag gissar att dom sitter och bloggar från sitt hotellrum också..? 😉 Bloggare alltså..

Tur att man inte ser att jag sitter med uppknäppta jeans btw.. Alltid så släpper jag ut den lilla magen jag har såfort jag kommer hem hehe, för jag har alltid supertighta jeans så det är sjukt skönt att knäppa upp!! Jag är nog rätt lat för jag orkar inte dra ner hela vägen och byta till mjukisar haha.. Gör ni också så..?
.

 

Posted in: Vardag

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Caroline Roxy - Studio vibes Caroline Roxy - Way out west

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *