Photobooth..

Leker med photobooth inne på hotellrummet haha, lättroad tjej..? Ikväll ska vi ha middag klockan 9 på tott hotell innan vi ska festa på deras vilda fest 🙂 Ska vara någon rolig Dj-tävling där ikväll och jag ska få vara med och bestämma en vinnare fick jag höra..? Haha spännande 😉 Jag är faktiskt taggad inför ikväll, tror det kommer bli gaaalet!

Jag ville gå ner till jazzuzzin och SPA’t och bada, meen jag opererades ju förra veckan och då får jag inte bada pga infektionsrisk 🙁 THAT SUCKS!! Men det är inte värt det, så sket i det.. Killarna drog ner medans jag köpte red bull och nötter och låg och chillade i min hotell säng, samt lekte med photobooth som sagt hehe 😉 Funderar på om jag ska sova någon timme så jag orkar ikväll..? Får se hur jag gör, just nu sitter vi flera stycken här i mitt rum och snackar skit/ skvallrar och.. Bloggar! 😉 Haha! 🙂
.

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)
  • new car launch

    I have a wordpress blog and I would like to remove everything (it’s hosted on my own domain and hosting) because I would like to delete my site. How can I save my blog posts in a folder or something in my documents (offline) because I don’t want to delete everything completely. Can I do that in one go, if I can even do it ? Thank you !.

  • Happy New Year 2016 Image

    What information technologies could we use to make it easier to keep track of when new blog posts were made and which blog posts we had read and which we haven’t read? Please be precise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *