MEN!! Här hade jag fått nog efter att ha blivit förföld av ett helt gäng 12 åriga bloggläsare i 2 timmar, vart jag än gick som smygfotade mig en gång var 5e minut medans jag åt dessutom.. Jag är inte mer än människa, ibland får man nog… 🙁 I detta tillfälle satt jag och åt, hade 10 12 åriga killar bakom mig som ropade ”KISSIE, HALLÅ FÅR VI VARA MED I DIN BLOGG???” och sen den där tjejen som trycker fram en kamera i ansiktet på mig.. Då sa jag ifrån, tillslut.

Jag tar alltid bilder med mina läsare, älskar er men ni får faktiskt acceptera att jag vill äta i lugn och ro med mina vänner utan att bli fotad och störd. Inte så konstigt..? Jag tycker inte det, jag tycker faktiskt inte det är för mycket begärt…
.

.

Lägger istället upp några fina fanbilder där folk kommer fram och frågar och pratar med mig 🙂 Så fina läsare jag har 🙂 ♥ ♥ ♥

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *