Haha så kul, det är proppat med ”mini Schteekare” här i Åre, haha! Så himla kul att se 15 åriga killar med bakslick och röda byxor som schteker runt på MAX och planerar sin kväll…

Nej men vi var nyss på.. MAX… IGEN! Haha dom har ju sponsrat oss med massa mat inför denna resa, var dock inte taggad på deras mat igen haha men vart en sån där low carb-burgare utan bröd igen.. Tog även bort osten, orkade inte med massa fett.. När vi kom in så förvändaldes hela MAX till en publik känndes det som, var inte direkt behagligt när alla glodde och flera frågade efter bild medans man åt.. Men men!

Nu är vi på hotellrummet igen och planerar kvällen. Ikväll blir det nog ett ställe som heter bygget som ska vara the place to be på tisdagar, ja det var det vi fick höra iaf så upp till bevis helt enkelt 😉 Dock ska vi ta det hyffsat lungt ikväll eftersom vi ska upp tidigt imorgonbitti och åka skidor ju 🙂 Vi ska försöka vara klara med frukost och allting redan vid 9-tiden, får se hur det går med det… 😉

Imorgon ska vi ju på festen som hålls på TOTT-hotell, vi har ett bord redo på VIP:en som väntar på oss fick vi höra, så villt 🙂 Wihoo! Imorgon blir det dock all in 😉
.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *