Framme i ÅRE! =D

ÄNTLIGEN är vi framme på hotellet 🙂 Wiie! Så skönt, jag fick så ont i rumpan av att sitta i bilen så länge.. Så det är sjukt nice att få sträcka på sig, vi såg ett gym här på vägen till vårat rum så vi funderar på om vi ska gå och röra lite på oss innan vi slänger i oss jaccuzzin, ååh så skönt det ska bli 🙂

Senare ikväll får vi se vad vi gör om vi ska rocka någon klubb här i Åre eller ta det lungt…? Steffi är iaf supertaggad på att festa, jag är taggad på poolen hehe 😉 Vi fick armband som gäller till SPAt, jazzuccin, äventyrsbadet mm.. Fast jag är rädd att det kommer vara fett med skitungar i poolen och jag vill helst inte bada i urin.. 🙁 Vi måste också kolla upp när frukostbuffén är imorgon, jag ÄÄÄLSKAR ju hotellfrukost haha, som ni alla vet… Vet inte vad det är men det är så mysigt och ”semestrigt” lixom 🙂
.

Vi besätller..

MAX sponsrade oss, tack!

Jag hittade barnmat på en bilmack, yeeey!

Haha bloggarna in action..

Jag i bilen med min red bull.. Ofc..

Hotellet 🙂 Fint va?

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *