Detta är sjukt.. Jag jämför mig med tjejerna som idag är typ 12-13 år gamla som förlorar oskulden och sminkar sig pristutierade i vissa fall. Jag började sminka mig med lite läppglans när jag gick i 7an kommer jag ihåg, dom som går i 7an idag är ju fullt spacklade och har världens push up. Helt sjukt hur det går ner i åldrarna?! Men jag är iaf glad över att jag var barn så länge som jag var..

Jag vart full för första gången när jag var 16 typ.. På nyår? Det är sent, har hört att 12 åringar springer ut och super? Haha det kommer min framtida dotter FETGLÖMMA!! Skulle aldrig tilllåta det? Och en annan jämförälse, jag vart av med min oskuld när jag var typ 17?! Och som sagt, idag blir dom av med sina vid 12-13 års åldern.. My god..

Hade jag varit mitt 12-åriga jag idag bland alla andra småbrudar hade jag varit supermobbad i skolan haha.. 🙁 Men jag undrar vad detta beror på? Samhället eller deras föräldrar? Vad tror ni?

Jag tror det är både och. Samhället är väldigt mycket baserat på skönhet och reklam, och mammor som inte längre har sin skönhet ser den i sin dotter och ser en möjlighet till att tjäna pengar.
.

Om du fick chansen, som medelklass mamma..

..att tjäna pengar på din 10 åriga dotter,

som mini-modell.. Skulle du tagit chansen?

.

Jag som liten skit haha..! Glamourös va..?

Posted in: Vardag
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *