Solarium i fängelset?

Jag trodde att ryska fängelser var ett rent helvete för fångar, iaf om man jämför med Svenska fångar i fängelset.. Men se så fel man kan ha! 😉 Fångarna får bada och sola SOLARIUM!!! Fan vad orättvist.. Måste man liksom hamna i fängelse för att sola gratis?

Skämt-o-sido, ville bara säga att många fångar har det bra i dagens fängelser.. Fast att fångar har det bra i Svenska fängelser är ju ingenting nytt, dom har ju tv-spel och hela köret.. Det känns inte som att fängelser är till för att man ska straffas, känns mer som behandlingshem.. eller vad säger ni? För dem som inte har ett hem t.ex är det rätt smart att begå brott och sitta inne, de får bra mat och tak över huvudet.. Hade nog jag gjort om jag var hemlös och fick bo på gatan!

Eller ah, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Självklart gör människor fel, och många begår tyvärr brott- vilka är vi som ska straffa dem egentligen? Och om vi ska straffa folk, på vilket sätt ska de straffas?

.

Tycker ni fängelser och lagar är för slappa?

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *