Sista doppet i poolen!

Då har vi solat klart för denna resa.. Nu är det shopping som står på schemat! 😉 Vi har legat och pressat hela dagen och badat, så himla skönt 🙂 Åt även club sandwich, det är ju faktiskt semester så lite kolhydrater dör man ju inte av direkt.. Var så himla gott, vi beställde en varsin 🙂 Samt vatten och cola, mums! Får se vad vi ska äta till middag sen.. Kanske någon riktigt fläskigt för att njuta av den sista dagen här..

Jag har smsat runt nu och fixat lite inför imorgon, naglar ska jag fixa hos bästa Kiana vid 6-tiden, kommer hem vid 3 så.. Jag vet att jag borde ta det lungt men jag har ju omslagsfotografering på torsdag så..!

På onsdag ska jag fixa håret, så det är skönt! Det är väldigt torrt efter all sol, inte så konstigt kanske..? Brukar vara så efter solsemestern, ska också färga det för det har blekts jättemycket!
.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *