Sköt idag! =D

Åkte till en skjutranch för att göra av med överflödig aggrision i kroppen hehe… 😉 Känndes skönt och var roligt, rätt häftigt att hålla i ett sånt mäktigt men samtidigt farligt vapen! Detta var faktiskt en spontangrejj vi kom på idag faktiskt, himla skojj! Gör inte sånt hemma i Sverige så ofta, sjuktit har jag gjort en gång tidigare på ett bloggevent.. Tyvärr fick jag inte speciellt bra high score med denna gång fick jag bäst 🙂 Wihoo, kika på bilden längst ner får ni se. Man fick 10 skott.. Och sista skottet skulle vara ett ”head shot”..

Fast varning för osmiknkad och flottig på sista bilden… Hehe men ni överlever nog!

.

Posted in: Vardag

You might also like

Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Caroline Roxy - Summer heat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *