Såhär ser vårat nya rum ut på det nya hotellet vi bor på 🙂 Hur nice ser inte detta ut att vara! 😉 Så nice.. Älskar rummet, det är så himla snyggt! Helt annan stil från det andra stället som vi bodde på som var mer cleant.. Detta är ju mer ”thai style” om man säger så..? Folk som undrar, vi bor nu på Kata Beach, innan bodde vi på Kamala.. Detta ställe ska vara mer livat och närmare in till Patong (där alla stora nattklubbar är + shopping) så detta blir nog perfekt 🙂

Just nu är vi småtrötta och funderar på om man ska beställa upp roomservice kanske och sola på balkongen? Imorgonbitti ska vi sno bra solstolar vid poolen eller vid havet/ stranden för att pressa nu den sista veckan så man är lite brun innan man kommer hem till Sverige igen! 😉

.

 

Posted in: Vardag

You might also like

Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Caroline Roxy - Summer heat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *