Haha har så många sjuka bilder från gårdagens utgång när vi var på ping-pong-show som jag verkligen INTE kan lägga upp, tyvärr.. Men så dreggigt får det verkligen inte vara haha..Sen är det svårt att se fräsh ut när det är så varmt här alltså.. Men det är väll förståligt? Sen efter mina 10 shots mådde jag nog inte sååå bra tror jag.. 😉 Jag gillar egentligen inte ens dricka shots för jag tål så himla lite (blir så när man är så tiny som jag haha..) men jag vart verkligen hetsad! Slutade verkligen med 10 shots, delvis var det för att också våga gå in på ping-pong-showen..

.

Ps. Sen vart folk sura för jag gick på ping-pong-show? Tycker det är lite långsökt.. Visst ska man inte stödja sånt här, vilket jag absolut inte gör. Jag tycker ju såklart synd om tjejerna, OCH djuren ännu mer. Jag tycker det var grovt djurplågeri och kunde inte sluta tycka synd om fågeln som var vingklippt som gick runt där på scenen nerdrogad.. Djuren är nerdrogade för att hålla sig lugnade.. Hemst va?! 🙁

Jag gick för det är en sak att se, och att uppleva. Nu har jag gjort det och tänker inte göra om det (haha mår illa när jag tänker på det)..! Jag vill testa på allt en gång och uppleva allt en gång, eller ja iaf det mesta haha.. Så detta var minst sagt en UPPLEVELSE 😉

.

Party taggade brudar..?

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *