Ofrivllig från min sida har det blivit sån himla disskution om min kropp.. Tur att jag är så starkt mentalt annars hade jag blivit knäckt..? Tänk att bläddra i tidningen och se en bild på dig själv med rubriken FÖR SMAL! eller som blondinbella FÖR FET!..? Helt sjukt, det är ju mobbning inför hela Svenska folket.. Deet gäller dom flesta kändisarnas kroppar dock..? Att sitta och jämföra som på bilden nedan är ju FEL. Alla ser olika ut, så varför ens jämföra..?

Så på ”skalan” nedanför säger vi mer eller mindre vilken man ska se ut som, ord som ”fit” och ”curvy” låer ju bra.. Right? Och ”average” vill egentligen ingen vara.. Det låter trist, och dom som kikar på bilden under average tycker inte den kroppen är så snygg om man JÄMFÖR med dom andra. Oavsätt vad vissa kommer kommentera nu, för FICK MAN VÄLJA.. Skulle ni välja ”average”…? Tror inte det, för JÄMFÖR man är det inte lika snyggt..

.

Fattar ni nu varför man inte ska jämföra?

 

Klart idealen blir fuck*d up!!

.

Posted in: Vardag

You might also like

Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Caroline Roxy - Studio vibes Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - En vecka med goväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *