Värden Alexandra! ;)

Sådär då var snittarna fixade 🙂 Hur ser dom ut på en skala 1-10..? Ärligt nu? 😉 Haha jag gjorde mitt bästa iaf och tror dom vart bra, dom smakar riktigt bra.. Var ju tvungen att provsmaka en, eller 2.. OK 3 då!! Köpte dessutom jordgubbar till champange glasen, tycker det är så fint.. Sen lite chips till dom som inte bantar hehe 😉 Blir nog bra.. Sen såklart shots och drinkar blir det?

Tur att jag dessutom kom ihåg att boka taxin igår, lär vara svårt att få tag på någon nu haha.. Så den kommer och hämtar oss vid 10-tiden 🙂 Wihoo! Provade klänningen nyss också och den satt superbra, tog lite bilder så ni ska få se i nästa inlägg 🙂 Jag kommer ju lätt glittra mest haha!!

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *