Nyårsklänningen!

Såhär sitter klänningen på! 🙂 Blir dock svarta strumpbyxor under den (känns lite väl naket annars?) och svarta klackar! 🙂 Sen något att ha över axlarna att ta med om det blir kallt, men har planerat att dansa och ha kul så blir nog inte kallt alls.. 😉 Sen tror jag inte jag behöver några smycken till detta, den är ju så glittrig som den är.. Eller vad tycker ni? Kan bli för mycket.. Det som fattas är att ta en dusch och.. Ja, thats it? Skönt!

Jaja men vad tycker ni om klänningen då förövrigt? 🙂 Hiss eller diss? Detta är ju normalt fall ingen klänningen jag skulle ha på mig.. Men jag hade den hemma och tänkte att kommer jag inte använda den på nyår, när kommer jag använda den egentligen..?

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *