Såhär såg det ut förut.. Bilden längst ner till höger var jag superstolt över för det var en bild på mig och Blondinbella som sitter på en bänk. Det var ibörjan av min bloggkarriär. Några läsare från tiden som minns det?! 🙂 Då hette bloggen www.kissie.blogg.se typ..? Haha good times 🙂

Jag saknar den tiden lite, för då tänkte jag inte så mycket på allt..? Kanske var för jag var så mycket yngre, 16 år lixom.. Men ändå! Förstå ni vad jag menar..? Känns som att jag övertänker allt nu för tiden är för paranoid.. Jag tänker alltid till en extra gång innan jag pratar med någon ifall/om den personen vill såra mig..? Jättejobbigt att tänka så.. 🙁 Det är ju inte meningen mot folket jag möter.. Ja, strunt samma!

.

Jag kände för att ”uppdatera” lite med nyare artiklar, dock även några gamla som jag är nöjd med.. Dock hade jag inte tillräkligt med nya, svarta ramar haha! Kanske lika bra, det hade blivit lite överdrivet om jag hade fler..? Eller kanske är överdrivet som det är nu?! Haha vad tycker ni..? Ärligt nu… 😉

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *