Nu har jag varit och handlat allting inför ikväll! Det var inte det lättaste det här med vad man ska blanda i drinkarna.. Och min pojkvän jobbar som bartender? Öööh lyckat haha 😉 Never mind.. Jaja vart lite olika smaker, även smaker till shots som ska tydligen smaka som godis?! Får se om det stämmer, ska bland ut dom med vanlig vodka så får vi se vad som händer haha…

Nu ska jag göra iornding snittarna till ikväll 🙂 Hihi vilken värdinna för kvällen jag kommer att vara.. 😉 Sen ska jag prova klänningen, vill ni ser hur den sitter på?! 😉 🙂 Ska visa er om en liten stund!

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (1)
  • Happy New Year 2016 images

    heyas :-). how are you all?. well i love to write and i rele want to get into creative writing and but i have a hard time coming up with ideas on what to write about and was wondering if you knew how i could get over this ”writer’s block”?. . thanks so much!!.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *