ÅRS-RESUMÉ AV 2011 (del 2..)

Båstad!

Jag och ”C” åkte till Båstad för att träffa våra vänner Elin och Buffi som bor där! Vi bodde hos dom i 2-3 dagar och festade och hade roligt! Vi hängde mest på peppes, det var tydligen där man skulle vara..? Dom hade ordnat ett stort drinkbord för oss med massa skumpa och sånt trevligt.. Var riktigt roligt! 😉 Dock lite roligt, efter kom det ju ett program som heter ”kaos i båstad”, då vart man nämnd flera gånger. Speciellt av en brud som vart filmad, dom berättade för henne att jag strax skulle komma (hahah att dom visste det, aja lite smickrande..) och hon sa att vi hade en fight och hon hade stämt mig tidigare? Haha dog av garv när jag kollade på det sen på TV eftersom jag hade ingen aning om vem tjejen var, jag hade aldrig i mitt liv träffat henne. SUUUCK! Folk som ska ha uppmärksamhet genom andra borde man ju vara van vid..? Haha aja..

Alanya!

Samma dag som vi kom hem packade vi väskorna och åkte snabbt som bara den till arlanda för att möta upp dom andra som skulle till Turkiet/ Alanya med oss! Vi åkte tillsamans iväg till 40 graders värme och vart upphämtade i Turkiet av en Meral och en limmo med chauförr! Snacka om lyx! Vi vart då körda till våran villa som vi skulle bo i, sjukt snygg villa med superstor balkong och egen pool..

Vi hade galna nätter där, ***** sög av taxichauförren för vi inte hade några turkiska pengar på oss (guess who? HAHA!!) och andra nätter stod alla och skrek och bråkade med varandra? Haha oklar resa..

Flög ett plan.

På min och ”C”s ett-års-dag så tog han med mig för att flyga! 🙂 Jag var liiivrädd innan, för som ni kanske vet vid det här laget är jag jätte flygrädd..? Men det var roligt faktiskt, inte för jag kommer göra om det men jag tror det hjälpte mig lite att få testa hur det känns att faktiskt köra planet själv.

Var en jättemysig dag! 🙂 Fina bilder vi tog huh..? 😉

Blogawards..

”Kommer Kissie dyka upp eller inte??”, och ja det gjorde hon och det vart en himla liv av paparazzi-fotograferna haha.. Folk trodde tydligen att jag inte skulle dyka upp för att jag hade valt att inte delta i tävlingen, jag bad ju folk att inte rösta på mig? Men jag åkte ju dit för Peters skull som var nominerad i en annan kategori! Dock vann han inte, minns inte vem det var men Peter gjorde ”stiligast” entré med sin limmo + 2 silikonbrudar på varsin sida om honom haha..

Det ryktas om att han skulle ha betalat dom 100 kr/timmen för att dom skulle vara där..? Kan det stämma?!

Körkort!

Bästa valet är såklart att jag valde att börja övningsköra så jag kan ta körkort! 🙂 Jag valde västermalms trafikskola och jag är så nöjd med dom! Jag har fortfarande 2 lektioner kvar, sen är det dags för uppkörningen.. Åh så spännande! MEN för min mentala hälsas skull kommer jag inte berätta på förväg när jag ska till uppkörningen, för om jag inte lyckas på första försöket måste jag berätta det haha.. 🙁 Ni förstår mig va?

Jag fick en egen parodi på kanal 5!

Kazzo föddes i det nya programet ”partaj”, hon var en parodi av mig. Det kändes riktigt coolt faktiskt, att min ”image” har blivit så pass känd att det finns med i stora tv-program som visas inför flera tusentals människor! 🙂 I det sista programet bjöd dom dit mig för att vara med under inspelningen. Dom filmade mig en hel del som jag misstänkte innan jag kom dit, men det var roligt! Självklart var jag tvungen att ta bild med skådespelerskan som hade spelat rollen Kissie Kazzo menar jag.. 😉

Bjuden på kalas i Borås!

Bloggerskan Paulina bjöd mig på hennes 18-års dag i Borås. Vart chockad (tror alla vart det) för bloggare är så fientliga mot andra och ska alltid ha attityd. Men avundsjuka och sånt drama syntes inte till där och vi hade riktigt roligt! Jag och Paulina hamnade i jacuzzy tillsamans tex.. Ni kan ju gissa hur vilt det gick till hehe.. Men det var inte roligt att åka hem dagen efter bakis, usch så dåligt jag mådde!! 🙁 Men det var det värt? 🙂 Wihoo!Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *