Kiana är räddningen..

Vilken tur jag har att jag har duktiga och snälla Kiana som nageltjej alltså!! Hon gick med på att ta emot mig såhär sent dagen innan nyår lixom.. Ni har ingen aning om hur eftertraktad hon är såhär dagarna innan en högtid, ALLA ska ha sina naglar fixade av henne 😉 Men det förstår jag, hon är så duktig hon alltså! Gå in själva och kika på hennes hemsida så får ni se vad jag pratar om: http://kiana.nu.dinstudio.se/

Som sagt körde jag på mer glitter och sånt än vad jag brukar eftersom det är till nyåret… Vi körde guld o diamanter! Såå glammigt och läckert!! Dessutom är det roligt med lite omväxling ibland faktiskt..?

Nu ska jag försöka ta det lungt, ta ett bad och smörja in mig md brun-utan-sol  (viktigt!!) och lägga min nya ansiktsmask jag fick hem.. Sen imorgon ska det fixas snittar och annat för nyårsfesten, wihoo! Så kommer behöva handla lite.. Hur ser era planer ut för imorgon/nyår btw..? 🙂

.

20111230-205139.jpg

.

Edit: Kina la upp denna på hemsidan! Man ser tydligare! 🙂

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *