Matchi matchi!

Så snygga mina armband är 🙂 Love them! Tycker dom matchar min outfit, och framförallt min snygga klocka perfekt! 😉 Och vad tycker ni att jag börjat ha lite lockigt/ vågit hår btw..? Jag har ju typ alltid rakt, böjda toppar i sin höjd lixom.. Hiss eller diss? Jag gillar det, speciellt nu när jag har så långt så ”åker det upp lite” och blir mer liv i det..? Ja, jag tycker iaf det hehe!

Sen är ju btw leggins det skönaste som finns, förut hade jag det BARA! Ägde typ inte ett enda par jeans..? Men det var för jag tyckte jag var för fet för jeans 🙁 Haha that sucks, men nu funkar det ju utmärkt! Även om jag nu har svårt att hitta sån liten storlek som möjligt, hur saker och ting kan ändras egentligen haha?

.

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - USA UPDATE Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Caroline Roxy - Pink happiness!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *