Klar för idag ;)

Redan mörkt! 🙁 Suck.. Men aja, så är det här i Sverige! Allting gick bra idag förutom att papperna kommer nästa vecka, men allting är ju klart så det spelar ingen roll egentligen.. Så bara att ta det då istället, på tisdag för att vara exakt.. Efter mötet drog vi tillsamans med Daniel Nyhlén till våran revisor för att fixa lite med papper och sånt, skönt att ha en revisor till det. Jag har ju så mycket för mig och massa annat i hjärnan så hinner kanske inte alltid tänka på räkningar, skatter osv! Så lätt värt att ha en revisor 😉

Sen efter det vart den en sen lunch på Langelo på Stureplan, skitmysigt ställe! 🙂 Rekomenderar dom.. Jag tog lax salladen, mums! Är supermätt nu.. Dom andra mumsade i sig en lussebulle, lyx 😉 Jag undviker sånt.. Det vet ni ju haha! Vi satt och jobbade lite medans också, lika bra. Vi fick massa gjort idag, skönt! 🙂 Vi satt också och pratade med Daniel Nyhlén och hans kollega en massor, supertrevliga människor! Vi har kommit fram till lite sammarbeten, spännande! ;)

Efter åkte jag och hämtade ut ett paket, sen ut med Chloé och now here I am 😉 Dags för att blogga lite lixom..

.

En bra regel är att ALLTID hoppa över brödet och dressingen!!

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - USA UPDATE Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Caroline Roxy - Pink happiness!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *