Don’t do drugs!

Före och efter..

.

Såhär vackra är nu Lindsays tänder efter massa knark och festande. Och det är väldigt populärt att knarka här i Stockholm, typ alla bloggare gör det.. 🙁 Skittrist men så är det, senaste är ju att det står skrivet massa i tidngar om en viss bloggerska och om det är sant eller ej vet jag ju inte till 100 %, men oavsätt så är det hemskt!

Förut när jag läste i tidingar att folk sa ”alla tar knark på Stureplan!” så trodde jag inte det, tyckte det var sjukt överdrivet och såg det aldrig själv. Men det är verkligen hur mycket sånt som helst, väldigt öppet dessutom! Sjukt att inte fler männsikor blir påkomna egentligen för folk är inte försiktiga..?! Killar kommer fram till mig och viskar skriker VILL DU HA ”SNÖ”?!, wtf..? Är det så man ska impa och ragga nu för tiden, haha! Tragiskt om ni frågar mig!!

Posted in: Vardag

You might also like

Sandra Lindahl - Min helg! Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Way out west Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *