Vad tycker ni om att kommentarerna nu går via facebook?

.

Jag är så trött på fega kommentarer och detta är det perfekta sättet att få bort fega, anonyma på nätet! Minns ni när jag funderade på det för ett tag sedan..? Många ville INTE ha det så men efter vissa fega idioter så bestämde jag mig att ”vill man vara med i leken får man leken tåla!”. Don’t you guys agree..? Och vill man inte synas, enkelt! Kommentera inte!

Sorry att det vart såhär men hela internet är ett enda hatforum och jag vill inte ha något med det att göra.. Tycker att alla bloggare borde skaffa så sina kommentarer ser ut såhär, då kommer vi nog halvera negativa kommentarer på nätet. Tänk vad skönt?!

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - UNDERBAR HELG Josephine Qvist - NU GÅR DET SNABBT Josephine Qvist - KÖPENHAMN Josephine Qvist - SÅHÄR ÄR DET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *