Mötet avklarat!

Mötet var på ett mysigt ställe som heter Linas Bar som ligger precis där jag bor 🙂 100 meter från mig, dock lyckades jag ändå komma 10 min sent… Aja men det gick iaf bra, tjejen jag hade möte med var supertrevlig och slutade med att vi prata om massa annat haha..! Allt från hårprodukter till avundsjuka tjejer..

Nu är jag på väg hem iaf!

.

20111031-195250.jpg

20111031-195313.jpg

Posted in: Vardag
Kommentarer (25)
 • linnealarsson

  låter ju toppen hörru! 🙂
  kram på dig

 • katzy

  nå vet alle hvor du bor…………

 • Jossan

  Hoppas du käkade upp det där!

 • P I T C Y ♥ My Life, My Blog, Your Choice!

  Hej kissie! ♥ Jag beundrar dig så sjukt mycket! Du är så fin och du har en otrolig blogg! Jag läser den varje dag! Jag har läst den i ungefär 2 år och jag kommer inte sluta med det heller! Finns det nånstans där du brukar vara och skriva autografer? eller gör du sånt? skulle bli jätte glad om du skrev när och var! För jag vill så sjukt gärna se dig irl! och självklart ha din autograhf! <3 Kram ditt största fan, pitcy.blogg.se ♥

 • Maja

  Om du kommenterar min blogg inom en viss tid så får du en länk! Gör det nu annars är det kanske försent!

 • erika o nea

  FÖRLÅT ATT JAG TJATAR MEN SNÄLLA

  L

  Ä

  S

  B

  L

  O

  G

  G

  E

  N

  😀

 • Liasa

  Hejsan kissie!!
  Kan knappas tro att jag kommenterar din blogg ?!? Det ä nästan för häftigt 🙂
  Jag är ett stort fan som beundrar dig och din blogg skita mycket , Du är en stor förebild för mig , ditt hår din kropp ditt allt !! 😀
  Du borde verkligen vara nöjd att du är Alexandra Nilsson för du är en skit bra bloggerska 😀
  Kommer följa din blogg tills du dör haha oj det kanske lät taskigt men menade inte så iallfall hah 🙂
  Jag beundrar dig massor , Fortsätt blogga som du gör och kom till lilla hålan Linköping så hoppas jag att jag kan få ett kort på dig 🙂 <3
  Ha det bäst världens bästa alexandra <3

 • - silly dreamer

  Det är ju illa att det första jag lägger märke till på andra bilden, är där det står: ”Mojito”.. Jag som är en sån mojito-galning, åh. 🙁

 • http://www.pointblog.se/?go=takidagirl

  kolla vilket ställe jag var på igår! ni kommer bli chockade!

  allt på min blogg!

 • Lovisa

  Jag älskar att läsa din blogg, du skriver så bra och det är värkligen intressant att läsa din blogg! Du är dej själv och de älskar jag också!
  Skulle du kunna visa hur du fixar dej någon gång, med sminkning och hår? Beundrar värkligen ditt utseende, puss!

 • Jag

  kan du inte lägga ut en bild på när du var liten?

 • klara frank

  Hej Alexandra jag ÄÄLLSSKKAARR din blogg och läser den 3-4gånger om dan och har gjort det i cirka ett år,och förra veckan då kunde inte jag gå in på den för det va nå fel på min dator och jag blev jättebesviken och arg på datorn och fick vänta cirka en halvtimme innan jag kunde gå in på den!jag är ditt största fan jag har gjort dig på Sims 3 och Sims 2 det är du ‘c’ och chloe och du bor vid ett strandhus jag byggt 🙂 jag avgudar dig verkligen och en gång i skolan va det nå frågesport då var det en fråga och då sa jag ssa jag va det va för jag läst det på kissies blogg sa jag 😛 jag avgudar dig verkligen ditt långa fina hår ditt fina ansikte och din bra blogg du är perfekt kissie!KRAM!<3

 • Louise

  hejsan Kissie! Älskar din blogg, har ty inga läsare på min. Skulle bli grymt glad om jag blev din dagens blogg! Älskar din blogg,läser den hela tiden! Snälla kissie titta in på min blogg och snälla kommentera, svarar alltid! Världsbästa du snälla gör det, och hoppas jag blir dagens blogg. Jag har aldrig blivit det förrut….. 🙁 Har inte så tur, men man kan ju alltid hoppas! SNÄLLA KISSIE!<3 ;*

 • Daniel

  Väldigt mysigt där! 🙂

 • en som bryr sig om tjejen inuti dig!

  Hej! Jag har en stor fundering. Hur kan du skriva en blogg om bantning, operationer och om de destuktiva?vad ger det dig undrade jag? Är det för att du vill berätta om ditt liv eller är det för Pengar na? kanske både och. pengar är viktigt men är det inte viktigare att få dina läsare till en sunt liv där de lär sig att vara nöjda med sig själva inte falla in i en ond cirkel där utseendet spelar en så stor roll, Alla gör sina egna val men det är inte lätt för unga tjejer i dag att inte ta efter speciellt dig när du är så pass välkänd inom bloggvärlden. För det är inte okej att vara en känd bloggerska som har den makten att på verka andra unga tjejer till att ta efter dej på sådant. för att ditt ideal är totalt skruvat. Jag antar att du inte kan må så bra eller trivas med den du är annars vore väl inte operationer något som du behöver ta till. Betyder inte din insida mer?
  Visst jag är också mån om mitt yttre men man är född i den kropp man är och varför ska man ändra på den utsidan man är född till att ha. Hur kan större tuttar som ändå är gjorda göra en snyggare eller speciell tnär vem som heslt kan få likadana? det är väl ändå därför man förstorar dom för att känna sig snyggare, sexigare? Du drar åt dig killar med hjälp av brösten men hur bra är de killarna som endast uppmärksamar dom och e det första dom kollar på i stället för att se till den tjejen som bor inuti dig hoppas du förstår vad jag menar, kanske är det osäkerheten i dig som talar, för det är något jag antar när man förändrar sin utsida för att man inte har accepterat den man är med de fel och brister man har och de positiva fina man har. Jag dömer abslolut inte dej men jag tycker det är synd att se hur du hela tiden måste kämpa för att vara någon och söka bekräftelse och uppmärksamhet på det här viset. Du är fin som du är och värdefull för den du är född till! Det finns liksom en gräns man kan dra visst raka benen och sminka sig men när det kommer operationer så gör du ju om dej totalt. Sminket går att tvätta bort du kanske förstår vad jag menar eller så blir du kanske förbannad för att du tycker att du gör precis som du vill det gör du. men det jag helst av allt ville säga är att du måste lära dej att du är den viktigaste personen i ditt liv och ingen tycker mer om dej för hur du ser ut inte om det är människor som verkligen känner dej och älskar dej, de älskar dej för den du är inombords.
  Jag är väldigt osäker i mig själv, själv varit svårt sjuk i anorexi och jag har massor av ärr på utsidan men jag kom inte i från det förän jag tog tag i de eoläkta ärren jag hade på insidan. Jag tog lärdom av mitt destuktiva beetende på det viset att jag slutade att fly i från mig själv och i från verkligheten. Kämpa på med din självkänsla ta in att du är älskad för tjejen som bor inuti dej. du behöver inte fixa om din utsida jag känner inte dej men jag är säker på att du har en underbar insidan kanske lite rädd för vad andra tycker om dej egentlugen, men det behöver du inte vara var bara dig själv var stolt över dig själlv, med de menar jag att du behöver inte uppmärksamheten du får för för den enda uppmärksamheten du behöver är i från dej själv! LEV LIVET NU! en som bara bryr sig om tjejen som finns inuti dej!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *