Hörs efter!

Nu är det dags för körlektion med Västermalms trafikskola igen 🙂 Wiie! Älskar att köra och jag blir bättre och bättre för varje gång (tur det lixom haha). Idag ska jag öva på att titta mer i backseglar och runtomkring mig innan jag åker vid övergångsställen och korsningar.. Brukar fokusera mig lite föör mycket på att bara köra, inte allting som händer runt mig i trafiken haha. Trafikfara #1..? Nja.. Blir bättring på det!

Sen efter blir det snabbt till Buttericks för jag ska lämna min halloween-kostym som jag lånade över helgen bara! Bella köpte sin för 200 kr medans jag hyrde för 400.. Vet inte om det var värt det, men aja..

Hörs sen! 🙂

.

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (59)
 • www.ayans.blogg.se

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV SOM MUSLIMSK TJEJ MED SLÖJA. NI LÄR INTE ÅNGRA ER 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV SOM MUSLIMSK TJEJ MED SLÖJA. NI LÄR INTE ÅNGRA ER 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV SOM MUSLIMSK TJEJ MED SLÖJA. NI LÄR INTE ÅNGRA ER 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV SOM MUSLIMSK TJEJ MED SLÖJA. NI LÄR INTE ÅNGRA ER 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV SOM MUSLIMSK TJEJ MED SLÖJA. NI LÄR INTE ÅNGRA ER 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV SOM MUSLIMSK TJEJ MED SLÖJA. NI LÄR INTE ÅNGRA ER 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV SOM MUSLIMSK TJEJ MED SLÖJA. NI LÄR INTE ÅNGRA ER 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

  LÄS MIN BLOGG OM MITT LIV SOM MUSLIMSK TJEJ MED SLÖJA. NI LÄR INTE ÅNGRA ER 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

 • amanda

  haha, lycka till ”) <3

 • http://www.pointblog.se/?go=takidagirl

  lycka till!

  kolla mina bilder jag lagt upp på min blogg idag 🙂

 • Pernille Louise

  Du liknar en playboy-model.. not classy

 • johanna

  Var gärna med i min fototävling, ”bästa höst bilden” Gå in och läs mer/anmäl dig på denna länk: http://jaxel.blogg.se/2011/october/tavling-din-basta-hostbild.html#comment
  ha det bra!

 • Alan

  GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Gillar du PerezHilton så skall du kika in här.

 • Fem skratt

  Gud, vad söt du är! Lycka till med körningen!

 • Nina

  Hej!!
  Du är så söt!!
  Min hund heter Kissie!!!
  Lycka till med körningen!!!!!!!
  Kram!!!<3:)

 • Patricia

  Trevligt att hyra kläder. T_T

 • deniseholmsten

  så jävla snygg!! ÄLSKAR DINA TUTTAR! hahah låter ju ganska galet men dom är SJUKT snygga på de här bilderna! puss på dig fina människa!!!

 • haha

  tutten åkte nästan ut där du 😉
  Sen såg det lite kul ut att du skulle försöka få fram några muskler på dom smala armarna.
  Men det är bra att du bjuder på dig själv!

  HA det bäst!

 • Anneli

  Inte värt.
  Fast själva idéen att hyra en dräkt är ju smart
  för oftast har man ju bara en halloweendräkt en gång 🙂

  Kolla in min modeblogg! <3 Jag är 16 och går
  teaterlinjen på gymnasiet så skriver om teater, mode
  film och massa annat mysigt. ^^ ikväll blir det
  paranormal activity 3 på bio!!! 😮 Läskigt.

 • Sanna som älskar kissie

  KISSIE<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3

 • linnea

  Haha, naw söta bilder :3

 • erika o nea

  L
  Ä
  S

  B
  L
  O
  G
  G
  E
  N

  J
  A
  A
  A
  A
  A
  A
  A
  !

  😀

 • Fanny

  Kolla gärna in min blogg 🙂

 • Josefin

  Heej. Ska opa mig i januari, lite nyfiken på vad du har för nått ? cc, profil osv. tacksam för svar =)

 • Nathalie Petersson

  Missa inte att kolla in bloggen dom närmaste två veckorna när jag åker till Oman för modejobb! 🙂

 • Jennifer

  Varför måste du alltid se så jävla billig ut?
  Ingen kommer någonsin ta dig på större allvar.
  Att ha porrskådislooken som ideal, är så mycket wt som det bara går!
  Skaffa dig lite stil och klass för helvete.

 • Tiffany

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

  Frågestund på bloggen 🙂
  fråga något?<3

 • e liten 97:an

  så snygg!!!!

 • Maya :)

  oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :)))))))))))))))))))))))
  oooh shit ;o stark flicka :))))))))))))))))))))))) oooh shit ;o stark flicka :)))))))))))))))))))))))

 • Anonym

  Fiiin du är 🙂 varifrån är din skjorta?

 • beatrice -SLEEPOVER-

  NSJKAD AFSJ AJNA , guud va sööööt !!!!!

 • Peennys ♥

  TÄVLING PÅ BLOGGEN! 🙂
  TÄVLING PÅ BLOGGEN! :)TÄVLING PÅ BLOGGEN! 🙂
  TÄVLING PÅ BLOGGEN! :)TÄVLING PÅ BLOGGEN! 🙂

  TÄVLING PÅ BLOGGEN! :)TÄVLING PÅ BLOGGEN! :)TÄVLING PÅ BLOGGEN! :)TÄVLING PÅ BLOGGEN! :)TÄVLING PÅ BLOGGEN! 🙂

 • ..

  var har du köpt den där tröjan? 😮

 • Anonym

  Vilken snygg tröja! 🙂 vart har du köpt den? 🙂

 • Dalia

  Hej alexandra!
  Har inte vart inne på din blogg på länge nu eftersom jag inte vart hemma, så jag har missat en hel del..
  men har du gjort slut med den pojkvän eller? 😮

 • Jaqueline

  Sjukt jävla snygg tröja! Vart är den köpt? like it alot! 😀

 • sanna

  vart är tröjan köpt?

 • Marie

  Älskar ditt hår!
  OCH hela dig! 😀
  DU är så jävla fin!
  Love you! <3 <3 <3 <3 <3

 • Edit

  SNYGG, smart och snäll. Kan det bli bättre? Ser upp till dig Alexandra!

 • zeta

  HAHAHAHAHAHA!!!!!!!

  Vad rolig du ser ut.

  Du är ju fel överallt.

  Banta Lite till, så slipper vi andra se DEJ.

  Men det är ju också därför du bloggar, Grattis! – PUCKO & ANOREXIAMONSTER ; )

 • ebba

  du är så hjävla sexig

 • johanna

  härlig skjorta..! 😀 Varifrån har d köpt den? (:

 • josefin

  riktigt snygg tröja ! 😀 skulle gärna vilja veta vart du köpt den ?
  Är tacksam om du svara 🙂

 • ullis

  vet du om att du glömt knäppa några knappar?

 • anonym kille

  Alla tjejer som skriver något dumt om dig gör det bara att dem är sjuuukt avundsjuka på att du är så snygg!!:)<33

 • Bodilllie

  ÄLSKAR ditt hår på mitten bilden. Jag vet att det låter perverst men dina bröst är jättefina ! <3

 • ida

  Precis som jag när jag övningskör!! Ha ha, men det är nog ganska vanligt.

 • ida

  Klart det var värt att hyra halloween kostym för 400 spänn!!!

 • Josse

  Alla dom som skriver ngt dumt om dig är bara sååååååå avundsjuka!!! Tycker du är så söt och vill ha din autograf hur mkt som helst!! Skriver du autografer? Skulle sååå gärna vilja träffa dig kissie! 😉

 • Sara

  Vart har du köpt din tröja? Sjukt snygg!

 • sofia

  Ta inte det här illa nu men har du gjort något med ditt ansikte ?:O
  du ser liksom uppsvälld ut

 • cassie

  Asså kissie du är min förebild det finns ingen vackrare än du jag vet att mina ord inte räcker till dig för att du är en fantastisk go,vacker Sexyyyy tjej och dom som bablar skit om dig dom tänker bara på sig själva och är avundsjuka Och du har dom Sexigaste tuttarna brösten största vackraste saftigaste tuttarna jag har sätt, alla killar som får dig ska vara extra snygga och glöm inte ATT HA SEX MED DOM OCH GLÖM INTE kondomerna asså du ska knulla dom hårt snygging:) the vagina to the penis haha men knulla hårt nu bäst äru hejdå finaste

 • cassie

  ABOW MANNEN JAG DREV MED MIN FÖRRA KOMENTAR PFFT MANNEN HAR DU SETT KENZA O ANAGINA DU ÄR INGENTING JÄMFÖRT MED DOM JAJAJ HEJDÅ!:)

 • tove öhman

  Kissie du e så himmla gullig!! Jag e så avis på dig!!
  Lycka till på gymmet <33

 • Sean

  gud va du ar sexig:D alskar din figur o dina fina stora tuttar:D .. puss pa dem

 • jonas

  så jävla snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *