Lektionen vart framsjukten tills imorgon, dom hade försökt ringa mig och säga det men eftersom jag har glömt lägga till dom i min telefonlista så svarade jag inte när dom ringde 🙁 Så gick dit i onödan, men aja handlade lite sallad på vägen hem! Inga kolhydrater hela denna vecka alltså, ska vara sjukt nyttig och träna stort sätt varje dag – skönt!

Bella går ju på någon diet där man inte får äta kolhydrater men hur mycket fett som helst, verkar skön eftersom hon fick tryck i sig en kabab efter lördagens utgång sålänge hon inte åt kolhydraterna.. Dock verkar den vara för bra för att vara sann så jag håller mig till att räkna kalorier (max *** kalorier om dagen) och struntade i kebaben innan jag drog hem..

Tänkte skriva senare lite om olika dieter och om myter och sånt sen, låter det intressant? 🙂 Tell me!

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (77)
 • Victoria

  Hur kan man äta fett utan kolhydrater?

 • Rebecca

  awww stackaren

  Love you!

 • sofia - fotoblogg

  Hur många lektioner ska du ta innan du kör upp? Kram 🙂

 • -InspiringStyle-

  Kolla in min modeblogg!
  Uppdaterad med nya inlägg! =)
  Lämna gärna en kommentar!

 • amanda

  ja det låter intresant, BERÄTTA GÄRNA 😀

 • Jessica

  Jag vill också höra om olika dieter 🙂

 • alexandra

  Fast sallad är ju kolhydrater? Haha

 • mykrutrök

  gör det! jag vill sågärna gå ner i vikt och bli nöjd ööver min kropp och behöver hjälp med olika dieter

 • Jennica :D

  Ja gärna 😀 Skulle vara jätte intressant 😉
  Går du på nån diet just nu? Söööt… 😀

 • bec

  fett är inte korhydrater, fett är nyttigare än kolhydrater

 • Madde Persson

  Dom flesta säger att du är en fjortis och säger taskiga saker om dig. men wtf du får ju vara som du vill och se ut hur du vill! random sagt men ändå! när jag startade min blogg ville jag bli större än din, haha större än din går ju inte din blogg äääääääääger! 🙂 <3

 • Anonym

  Nej snälla snälla du. Bespara dina läsare din okunskap. Du sår bara sjuka idéer i huvudet på småtjejer som verkligen tror att du har en aning om hur man gör. Din diet är hur sjuk som helst, och din kropp kommer att lägga ner inom snar framtid, men fine, det är ditt val, men sprid inte skiten till andra. Okej att du inte vill vara förebild och allt skitsnack, men dra inte ner människor i träsk där deras kroppar förstörs inifrån.

 • www.nolow.se

  LCHF är lätt den bästa dieten! Man ska ju äta gott och må bra samtidigt som man bantar och inte låta det bli nåt tråkigt i vardagen..

 • Matilda Larsson

  Hej Kissie!
  Jag tycker att du ska sluta och banta för du är så himla smal så det finns inte,
  du är vakrare när du är normal! det var bara det jag ville seja.
  Puss & kram

 • irina

  berätta gärna om dieter! 🙂

 • llinnealarsson

  ja de gör de! 🙂 gud va fin du är förresten, kram!

 • Ellen

  Jaaa gör det!! Jag och min syrra ska börja med det när vi kommer hem från lovet för att bli snygga till thailand i vinter och behöver tips vad man ska äta och så för bästa resultat så fort som möjligt! Gör det alexandra<3333

 • Klara

  Nej, inte ett dugg faktiskt. Du har fel i så mycket som du säger angående näring och träning, så för din egen skull hoppas jag att du låter bli ämnet.

 • Emmy

  Tycker de ltä lite konstig de där med att äta fett utan kolhydrater. Men vore kul om du kom med lite tips :D!

 • Angeliqa

  Hej hej!
  Du får hemskt gärna skriva VAD du äter, du behöver inte skriva HUR mkt du äter.
  mest bara för att man själv ska äta för att få ett hum vad som faktiskt funkar..

 • Emelie

  Jo för du behöver ju verkligen skippa alla dessa kolhydrater, herregud, jävla fjant! När man tränar behöver kroppen KOLHYDRATER för att dina muskler och celler ska få näring, annars växer dom inte!! Du blir INTE fet av kolhydrater och speciellt inte nä du tränar och bantar!!!!!

 • emma

  Hej, alexandra! Detta är första gången jag kommenterar din blogg, dock följt den en lång tid, men nu så reagerar jag på vad du skriver. Det verkar inte som om du vet så mkt om våra näringsämnen. Kroppen behöver kolhydrater för att kunna bränna fett, tar du bort ett näringsämna kan du inte bränna fett. Visst kan man dra ner på kolhydraterna, framför allt äta långsamma kolhydrater, men inte ta bort dom helt för en hälsosam och välmående viktnedgång! Så innan du skriver något så kanske du ska ta reda på lite mer, för att inte förmedla budskap som är ohälsosamma för kroppen, om man nu ska börja banta. Ät vad du vill, i lagoma mängder, men rör på dig varje dag! Tänk på alla unga tjejer som ser upp till dig och gör som du skriver! tack för en bra blogg! 🙂

 • samara

  *** kalorier= 100 kalorier -_-

 • Anonym

  Låter jätte intressant!

 • EMMA

  DET ÄR BARA ATT INSE FAKTA, DU HAR ANOREXIA…SKAFFA HJÄLP

 • sofia saxén

  LCHF heter dieten där man får äta hur mycket fett man vill men skippar potatisen, pastan, riset och det där.
  min mamma och syster körde den, funkade skitbra för dom!
  tack för en bra blogg, mycket bättre nu än förr!

 • Matilda

  Du är så otroligt vacker kvinna! vore jättekul om du skrev om de 😀 you’r the best!!!

 • Anna

  HAHAHA… ok du ska skriva ut dieter. Allvarligt talat så måste du må bedrövligt. Vet ju själv när man ätit för lite på dagen. Du äter mindre än 1000 kcal per dag. Varför undviker du kolhydrater. Så länge du förbrukar mer än vad du stoppar i dig så är de lugnt. lr har jag missat nått?!

 • Anonym

  Hur mycket kalorier är det i sushi?
  Är det dumt att dricka lightläsk/zero om man vill gå ner i vikt?

 • Gabriella

  Hej lilla vän! Du verkar hur gullig och härlig som helst men du har ju problem med maten eftersom du uppenbart lägger sjukt mkt energi på att tänka på vad du äter och hur mkt du tränar. det är inte normalt och du kommer inse det en dag! <3

 • ANNA

  Ja berätta gärna om direter och jag vill gärna att du skriver mycket om din bantning och träning, det gör att man själv får motivation! För idag sitter alla för stilla vid sina datorer istället för att röra på sig. Så come on, skriv om viktnedgång! De skulle vara jätte intressant

 • cecilia

  kör på diet tips! Uppskattas verkligen 🙂

 • Moa

  Brukar inte många killar titta på dina bröst när du pratar med dom osv. ? Är inte det jobbigt?

 • Linnea

  Jaaa skriv gärna om dieter, fett förbränningsövningar och sånt

 • Anonym

  Att gå på en diet ökar risken för överviktighet, när du bantar och äter lite lite och soppor och såna där protein kakor och drycker så ska ju de ersätta måltider. Och om man nu kör på det i två år blir nöjd med resultatet och sen äter vanlig mat kommer kroppen att svälla och till slut bli värre än den va från början. Varför? Jo för att magen är inställd på svält och om den sen får riktigt mat i magen vill den inte förbränna det utan bara hålla fast vid det för den vet inte när den får mat nästa gång.
  Bästa sättet att gå ner i vikt är att äta sig mätt och träna rätt glöm alla dieter! Tror ni att kvinnorna i tidningarna själv har prövat alla metoder dom representerar? Nej dom har tränat! Så vill du inte bli tjock ska du äta men man kan minska portionerna en liten bit. Tänk på de alla små flickor så ni inte missförstår det kissie tänker skriva om. MEN vem säger också att kissie och alla andra tidnings brudar ser rätt ut? Vem säger att det är så man ska se ut? Hur speciell hade man varit om alla såg likadana ut?

 • - silly dreamer

  Aw, tråkigt att du inte fick köra idag, men det kommer säkert gå jättebra när du väl får köra! 🙂

 • Hanna

  Hej! Tycker du kan skriva tips om vad man ska undvika om man vill gå ner i vikt (och gärna hur lång tid före det börjar hända något) och sedan vad man KAN äta, annat än sallad såklart 🙂 P.S. DU behöver absolut INTE gå ner i vikt mera!!! Heldre upp lite och skaffa lite mera naturliga kurver 🙂

 • Anonym

  Haha, ja det kan bli intressant att läsa vad du skriver om olika dieter, tror inte du har så stor koll om jag ska vara ärlig, särskilt inte eftersom du inte verkar veta att din kompis (antagligen) går på lchf-diet.

  Skriv gärna din uppfattning om dieter men var snäll och lägg till med stor text i det inlägget att du egentligen inte vet vad du skriver om. Så andra okunniga människor inte råkar tro på dina råd.

 • Josse

  Kroppen klarar sig jättebra utan kollisar. Men inte om man tar bort fettet också. Sen att en sallad till största delen är kolhydrater är en annan femma. Samma sak med nötter och framförallt frukt.

 • Catrin

  Insåg just att jag inte alls förstår varför jag läst din blogg dagligen i flera år. Tänker du lura i småtjejer att de ska undvika kolhydrater? Vad bygger du detta på?

  Det är så typiskt medelsvensken att köpa allt som skrivs i skvallerblaskor. Faktum är dock att kroppen MÅSTE ha kolhydrater, och inte minst då hjärnan som drivs enbart på glukos (kolhydrat). Man kan ju dra den snabba slutsatsen att undvika kolhydrater = sämre tankeverksamhet.

  ”Det mesta av kolhydraterna bryts ner i kroppen till sockerarten glukos, som behövs som energi till cellerna. Glukos lagras i levern i form av glykogen som fungerar som energireserv. Hjärnan kan bara använda glukos som bränsle och behöver ungefär 100 gram glukos om dagen. ” – livsmedelsverket.

  /Kemist.

 • ida

  LCHF heter den dieten!! Söt du var på bilden!!

 • ett stort faan

  jaa det låter jätteintressant! 🙂

 • emmalouis

  hej! älskar din blogg! men kan säga att den dieten faktist funkar!!! min mamma kör på den o hon har gått ner 25 kilo på 3 månader!!! det gäller bara att vara riktigt hård o bestämt och träning!! ville bara säga det, plus älskar din blogg! du är så grymt inspirerande! puss

 • Anna

  Jag tycker inte att du ska skriva om dieter då du inte har någon som helst koll! Du har ingen aning om vad du sänder för signaler till unga tjejer som tror att dom måste gå ner i vikt. Detta är farligt och konstigt att ingen i din närhet varnar dig för att ge råd om dieter. Du borde verkligen gå till en dietist och ser över dina kostvanor. Du borde även kolla dina blodvärden för dom kan inte vara bra. Du gräver din egen grav. Du är trots allt vuxen och borde fatta bättre! Kontakta en husläkare och be om provtagning är mitt tips.

 • Nina

  Hej kissie 🙂 dina ögonbryn är annlunda, vad har du gjort? Skit snygg.

 • Mina

  Jag har oxå märkt, formen är snyggare. Berätta kissie! Ät det någon sminkar dig nu???

 • Melisa

  OMG KISSIE du är skit söt älskar din blogg och du är värdens snyggaste <333333

 • Emma

  Låter riktigt intressant. Ska på språkresa i sommar så vill gärna börja med träning nu då de andra somrarna har man gett upp träningen men nu har jag ett mål så om dieter låter toppen 😀

 • Alex

  Precis som att du vet allt om dieter. Du är väl verkligen ingen som man ska rätta sig efter.

 • esmaass :-) esmaass.blogg.se

  Hej. Jag har kollat lite på dina bilder och jag älskar såna här bilder när du ser så oskyldig ut.. Fett göölli asså! 😉

 • Emelie (:

  Heeej kissie(:

  för det första din blogg är sååååå fin o sjukt intressant!
  Jag läser din blogg minst 8 gånger om dagen!
  O så klart varge dag^^
  Du e sjukt söt o jätte fin!
  om du läser denna kommentar så om du vill får du gärna gå in på min blogg!
  http://www.EmeliiieSvensson.devote.se
  stoooor kram till dej (:<3

 • Anneli

  Hahah sååå söt

 • Anonym

  Typ hela min familj går på lchf. Min syrra har gått ner 14 kilo sen i början av sommaren med hjälp av den dieten.

 • Zandras Nya Dagbok

  Ja=) ÄLSKAR när bloggare skriver om mat, ger tips osv:)

 • Laura

  dieten du nämner heter LCHF och den funkar. Jag rasade i vikt av den.
  DOCK om man är underviktig kan man gå upp av den. Jag är iof inte tjock och va inte det när jag började med den.
  Jasg gick ner runt 2kg ivecka,

 • Sandra

  På min blogg kommer du om någon dag kunna läsa om att gå ner i vikt med vanlig mat! Är emot allt som har med dieter och göra och tycker att man ska kunna äta precis vad man vill till måttlig mängd. Ska man gå ner i vikt är det bara att som du säger räkna kalorier och se till att äta mindra kalorier än vad du gör av med! Finns inga genvägar. Men om du finner det intressant kan du gärna gå in ch kika.

 • Alice Attack!

  Det är ju LCHF(Low carb high fat) hon pratar om. Jag går på den dieten nu och jag bloggar även om det.

 • Carolina

  Sallad = Kolhydrater

  Läs på!

  Nej, LCHF är nog inget för dig eftersom att det inte är en bantningsmetod, det är en hälsosam nivå så den är viktnormaliserande, dvs om man är överviktig så går man ner i vikt och om man är underviktig så går man upp i vikt. Den gör så att när vågen inte ändrar på sig mer när man går på LCHF så ligger man på den viktnivå som ens kropp mår bäst av, hälsosam nivå alltså.

  Då skulle du med andra ord alltså gå upp säkert 10kg i vikt.

 • Ella

  Det är lchf dieten och den är as bra, känner många som använt sig av den och den funkar verkligen =P

 • Natalie

  Det låter jätte intressant! Go Girl! 🙂

 • amalia

  JAG ÄLSKAR DIG KISSIE ! du är helt underbar ♥ din blogg också, VILL HA DIN AUTOGRAF JAG MED 😉
  hehe. ♥ skulle vart underbart om du följde min blogg! 🙂 puss

 • Moooollyyyy

  Ja snälla gö de! jätte spännande ju hihi 🙂 <3333333333

 • Amanda

  Det är Lchf. (Low Calories, High Fat) Haha, min pojkvänn kör de 🙂

 • en tjej som tyker att kissie är fin :)

  gud va fin du är kissie jag skulle veldig bupskata om jag belev dagens läsare 🙂
  <33333

 • Hannah

  Så fina färglinser;)

 • Rebeccaaaaaa

  Du var så jäkla fin på den där bilden. Ville bara säga det, PUSS!

 • Shqiponja

  Hej Alexandra!

  Jag har aldrig tänkt på det med du har bruna ögon och du passar verkligen i det!

  Det finns alltid någon på youtube som ska kritisera dig med att du är ful och du tror att du är en barbie docka och sånt och då började jag hålla med men när jag köpte en tidning kommer inte ihåg vilken! så såg jag en artikel om dig då när du sa att du inte hade några vänner, jag började verkligen tänka efter och sa för mig själv vad fan håller jag på med hon är ju precis som vem som helst hon är en människa och hon har all rätt att göra det hon tycker är rätt för henne. Jag ser upp till dig du är en fin människa du är inte så bitchig som folk säger att du är det märks här på bloggen, en sak ska du veta ta aldrig till dig duma kommentarer det leder inte till något bra visa att du är stark! :)<3

  Många kramar Shqiponja 13 år

 • carin

  Jag gick ner 20 kg på den dieten Bella går på (6 månader).

 • Anna

  Jag går oxå på den dieten (med några återfall..) men jag gick ner 6 kilo på 1 månad 🙂 sjukt bra!

 • Emelie

  Det är LCHF, en riktigt bra diet för många! 🙂

 • Linnea, SNÄLLA ta dig tid att läsa detta!

  Hej Alexandra!

  Jag har aldrig riktigt följt din blogg, enbart ögnat igenom den någon gång, men nu fastnade jag för det här inlägget lite. Jag har läst igenom några av kommentarerna ovan och dragit en slutsats. Antingen ger folk dig bra kritik eller så ger de dig dålig kritik, det verkar inte finnas något mellanting där de ger dig både bra och dålig kritik så det tänkte jag göra nu. Nog för att det är härligare att få bra än dålig men alla behöver dålig kritik också, annars skulle ingen någonsin utvecklas som person!

  Iallfall, det jag vill säga är för det första att den dieten du går på nu kanske fungerar i ett år, 1,5 år som max. En kalorisnål diet är inget bra första hands val. Du har säkert läst det 1000 gånger innan men när kroppen inte får mer än ca 800 kalorier om dagen ställer den in sig på svält. Istället för att göra av med fettet så lagrar den på sig allt fett man får i sig. MEN när man som du, tränar ”intensivt” och knappt äter varken fett eller speciellt många kalorier om dagen så bryter kroppen ner musklerna. Det finns liksom inga fett depåer att ta energi ifrån. Tillslut slutar kroppen samarbeta med hjärnan. Ja, hjärnan tar också stryk och kan inte riktigt fungera som den ska, man snappar inte upp information på samma sätt och det blir svårare att lära sig saker.
  Den diet Bella går på heter LCHF, som även flera skrivit i kommentarer ovan, vilket INTE innebär att man tar bort kolhydraterna HELT utan att man minskar ner på dom. Man kanske går från att ha ätit nästan 100g kolhydrater om dagen till att äta 20-30g. Sen SKA man äta så mycket fett som man bara kan. Det här i kombination leder till att kroppen gör sig av med allt fett men fortfarande har en chans att bygga muskelmassa. Alltså bryter man inte ner musklerna vilket är toppen! Det här händer på grund av att fettcellerna, om kroppen inte får i sig ”tillräckligt” med kolhydrater, inte kan lagra fett. Det här har med insulin nivåerna i blodet att göra. Eftersom man väljer bort all mat med socker, sötningsmedel och stärkelse (potatis, pasta, ris, saft, kakor, godis…ja du fattar) så har man alltid en låg insulin nivå vilket gör att fettet inte binder sig i fettcellerna. Ungefär. Det är svårt att förklara och jag är inget proffs på det här. Sen är det ju också så att eftersom man får äta hur mycket man vill av allt annat så håller förbränningen sig på en jämn nivå och man bränner mer och behöver inte riktigt lika mycket träning som när man går på en låg kalori diet.

  Jag vet att det här blir en jätte lång kommentar men jag skriver absolut ingenting för att vara elak eller trycka ner dig. Jag skriver enbart för att jag inte vill att det ska gå för långt, för att jag inte vill att du ska fastna i någonting. Jag vill ge dig ENORMT BRA kritik för ditt senare inlägg där du skriver att du insett hur smal du faktiskt var och att du är GLAD att du gått upp några kilo. Jag hoppas verkligen att du menar det! För din skull och de runt omkring sig som bryr sig om dig och älskar dig. Nu menar jag dina närmsta, familj, vänner och pojkvän, inte bloggläsare (det är inte riktigt samma sak även om de också bryr sig på sitt sätt). Sen vill jag också berömma dig för den personen du är. Eller ja den du framstår som här på bloggen som jag antar är DU! Att stå upp och bara säga ”Nej. Nu skiter jag i vad ni alla säger. Vill jag göra det här så gör jag det, vill jag vara såhär så ska jag fan vara såhär. Take it or leave it.” och sen verkligen göra allt sånt utan och bry sig. Det är så starkt så om du bara visste hur många som sitter vid sina datorer och önskar att de kunde göra samma sak om bara för en dag! Jag tror att du är mer förebild än vad du vet om, speciellt till tonårs tjejer. Det gör att de påverkas enormt av allt du gör, ibland är det synd, ibland är det bra! Även om man reagerar starkt när du skriver vissa saker så märks det att du har huvudet på skaft och fötterna på jorden. Men du kan fortfarande visa dina lite barnsligare sidor, på ett bra sätt! 😀 Nej jag vill bara ge dig creds för den person du är och för att du VÅGAR vara denna person (jag skulle ha varit livrädd) du inspirerar fler än du tror och oavsett vad folk säger så ska du fortsätta inspirera, låt aldrig någon förändra dig förutom du själv!

  Ta hand om dig Alexandra, kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *