Årets Julklapp!

Nu börjar förfrågningarna om vilken årets julklapp kommer bli att ösa in till mig. Jag har nu ett tips som ligger högt upp på listan om att bli årets julklapp som jag har testat en del tidigare.

.

The White One – Tandblekning!

Det passar alla, killar, tjejer, män och kvinnor i alla åldrar och är rätt mycket roligare än en sleten tröja! Jag såg nu på deras hemsida (för jag har också tänkt ge bort ett par kit i julklapp..) att de har så man kan beställa färdiga julklappar som man försluter när man får hem dem, smart! Sen en annan bra sak som gör en lite stolt är att de skänker 5 kronor för varje såld tandblekning till Operation Smiles arbete med att gratis operera barn med läppspalt. Då gör man något bra samtidigt som man löser sina egna problem med julklappar! Funderar på att köpa deras Hattrick till alla i min släkt haha! 🙂

Därför tror jag att de är en av kandidaterna till att bli årets julklapp! De går att köpas på www.TheWhiteOne.se fr. 199:-

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (42)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *