Kolla vilket roligt event jag vart bjuden på, tivoli! 🙂 Wihoo, älskar sånt! 😉 + Man blir bjuden på massa gott som popcorn och sockervadd, yeey! 😉 Ska nog absolut gå på det här eventet, hehe.. Verkar det inte roligt..? Funderar på om jag ska gå med brorsan eller någon annan..? Vem tycker ni jag ska bjuda?

.

.

Sist jag var på Gröna Lund när Daniel Nyhlén hade med mig som sin + gäst bland annat, han bjöd med hela Improveme-gänget! 🙂 Var jätteroligt den dagen + träffade huuuur många fans som helst, har jag sagt att ni är sjukt vackra och roliga? Ni får mig alltid att skratta! 🙂

                                     

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *