Nu är jag framme i…

.. MAGALUF!

.

..? 😉

.

Haha nej jag skojja! 🙂 Jag såg massa ”mot arlanda” skyltar igår när jag satt i bilen med älsklingen ”C” och vart supersugen på att resa iväg, så vi bokade en resa.. Men vart..? 😉 Magaluf? Nja, ni får se! 🙂 Skönt att komma iväg, igen! 10 dagar i Rhodos räckte inte riktigt, hehe.. Festade ju inte ens speciellt mycket när jag var där? Även fast alla verkade tycka det, hehe.. PARTY GIRL #1!

.

Igår var jag med babe, vi var och shoppade i Kista galleria faktiskt. Vi tänkte åka dit tidigt på morgonen för att slippa alla männsikor men vi vaknade så sent eftersom min iphone hade dött under natten (..?) av någon mysko andledning.. Men vi tog oss dit ändå iaf, fast tillslut vart det för mycket folk..

Alla skulle ta bilder och sådär, jag var som vanligt sååå glad att få trffa mina fans men babe tycker det är fortfarande lite ovant, + jag är frt småsjuk och ville inte smitta dom.. Hoppas ni förstår gullungar? Ni var hur söta som helst!! 🙂 Tack för alla kramar haha! 🙂  

Kommer iaf visa upp gårdagens shopping snart! 😉

.

Haha inte lätt att ta bilder på ens urringning med en avundsjuk pojkvän brevid sig i bilen! 😉 Så söt! 🙂

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *