Sådär! 😉 Hehe tog lite tid att komma hem, för efter vart det en kaffe och sen mini-shopping.. Ja, IDAG IGEN! Haha jag är helt besatt av att shoppa..?! Måste lugna mig..?

.

Men innan det var vi ju hos adam&eva-kliniken, jag fixade en nagel jag slog av, smidig som jag är.. NOT! Tur räddade grymma ”nagel-Malin” mig haha! 🙂 Medans jag fixade naglarna fick jag fransförlängning!! Nice va? 🙂 Så himla mysig kännsla att bli helt ompysslad.. Vill ni också det, ring till kliniken och kolla vad man kan göra! Man jan tex fixa hårförlängningar + naglar..? Ja hur ni vill..

Michelle testade på hårförlängning, vart sjukt bra!! Såklart med äkta hår.. Flätades in så det skadar inte håret alls, ser sjukt bra ut och det smälter verkligen in.. Michelle är nu kattmamman #1! 😉 Grr!!

.

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *