Dagens outfit!

Nu ska jag sticka in till stan och möta upp Michelle! 🙂 Vi ska till adam&eva-kliniken, jag ska fixa mina naglar (igen..) eftersom jag råkade slå av ena direkt nästan! 🙁 Haha, så är det om man har damp och är extremt aggresiv (??), höhö.. Nej men Michelle ska fixa håret tydligen! 🙂 Spännande..? Visste inte dom fixade hår..? 😉 Jaja ni får se hur det blir efter iaf!

.

Idag kör jag på dom blåa nya jeansen (barnavdledningen hahah), vanlig vit tröjja, örhängen som jag köpte lite snabbt på Gina Tricot och kuvertävksa i rött! 🙂 Vad tycker ni..?

.


 

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *