Såhär såg det ut under en mindre musikal i en skola då dom spelade brorsans låt ”Sture-P”, dom var klädda i ”skorta, kavaj och röda byxor” såklart och gjorde den oblikatoriska dansen.. 😉 Haha! Klockrent!

Tycker det är sjukt hur populär låten har blivit.. Men gud vad jag blir irriterad när jag går på stan och jag hör någon sjunga på låten bara för hon/ han fick syn på mig..? Man bah DET ÄR INTE MIN LÅT!!!! ¤”#!”&&%%#

.

.

Här är mer videos med fans som sjunger till ”Sture-P”..
.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)
 • Rosanna

  ..vem är det som har skrivit låten? Det är ju samma text hela tiden…*huvudvärk*… men förstår att den blivit populär, den fastnar verkligen på hjärnan!

 • Stina

  haha, röda byxor har alla ”snobbar” och skärgårdsmänniskor använd i en väldans massa år, så tro mig, det kommer inte ha någonting med denna låt att göra.

 • Anonym

  så som stina sa, man har använt röda byxor många år! så det är inget me låten att göra…

 • Anonym

  asså kan du sluta spamma den där låten?
  den är sämst.

 • Alexandra

  Det är ju verkligen den sämsta låten någonsin… snacka om att inte ha någon fantasi alls när det gäller att skriva låtar…

 • Bretta!

  Allvarligt? Denna låten sög ju skiten ur hålet. Sämsta låten jag hört på länge. Kissie och hennes bror brås på varandra, det märker man ju -.-‘

 • Frida Nilsson Andersson

  Den där dagens man grejen, det är vi som gjorde den på vårat spex! Jag stod bakom scenen då för jag var inte med på den sketchen! Jag var typ sådär ” reserv ” på den sketchen! Men jag var med på enmassa annat också då 😉 Häftigt att du la upp den här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *