Nu ska jag möta upp Michelle vid ett mysigt fik som ligger precis här vid mig! 🙂 Asnice att bo på Kungsholmen! 😉 Hoppas jag får en lägenhet sen i närheten.. För hur mycket jag änälskar att bo här så tål jag inte pappa och brorsan hela tiden.. 🙁 Haha men inte så konstigt kanske att man behöver lite ”alone time” 😉

Jaja vi hörs senare nu ska jag ut i värmen! 🙂 Wihoo skönt!

.

Posted in: PICTURES

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS
 • Mary-Ann

  Ärligt talat är denna bruden riktigt ful.
  jag tycker inte många är fula, men hon är verkligen inte fager.
  och det värsta av allt, hon tror att hon ser bättre ut nu när hon har silikonbröst som når ända bort till Cuba.
  Jag vet inte hur hon såg ut när hon faktiskt såg ut som en människa men nu när hon ser ut som en apa
  som har blivit inspärrad i Birkenau utan mat så förstår jag inte hur stackars tjejer kan se upp till denna stureplansdiva.

 • Klara

  Hej Kissie( Alexandra) jag tycker att du är väldigt fin och bloggen med 🙂
  Jag läser din blogg varje dag 🙂
  Och jag tycker att man får se ut som man vill och att du är cool som är en av dom få som vågar se ut som man vill 😀
  DU ÄR GRYM ! <3

 • anonym

  fyfan va du e ful. jävla anorexia. dina bröst e inte ens fina helt buckliga o alldeles för stora. OMG! kolla dig i speglen

 • Alexandra Nilsson

  Tack för dom snälla komentarerna :-).

 • Ana

  Alltså nu försöker jag INTE vara taskig, bara hjälpa dig. Jag märker att du inte mår bra, kanske du har anorexia, känner dig inte älskad, lite lost sådär och att du inte är vacker. Du vill inte vara Du – du vill ha den där perfekta kroppen, perfekta livet & sådär. Jag tror det är därför du har gjort plastikoperationer, du försöker gömma dig själv bakom bröst & smink genom att få uppmärksamhet så att folk inte märker ditt riktiga jag. Jag var som du en gång. Senare in i livet ångrade jag mig så in i helvete att jag nästan tog självmord. Jag vill inte att fler väljer samma väg som jag gjorde. Visst låter jag gammal och tråk nu men har jag inte lite rätt ändå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *