Inte våran dag idag..?

Åh… Kolla vad som hände på vägen hem då ”C” skjussa hem mig..? Vi vart träffade av en stol (!?!?) mitt i vägen när vi körde över 80 km/ h..?! Helt sjukt, vi åkte mitt på en motorväg och hade en större bil framför oss, ja då tappar dom en stol som flyger rakt på babys bil?! Gissa om vi vart rädda?! Inte nog med att vi är båda sjukt förbannade och pratar knappt med varandra, så händer detta.. Haha.. 🙁

Nej trots det har varit så sjukt nice väder idag har det inte varit min dag alls idag! 🙁

.

Nu på kvällen ska jag iaf ta en promenad, helt själv.. Rens tankarna, kan verkligen behöva det..? Sen köpa lite grejjer på ICA sen göra iordning i mitt rum, har ju köpt snygga klädhängare! 🙂

.

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - FINT ELLER FULT?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *