Hängt med Michelle!

Vart en fika på ett fik här på Kungsholmen tillsamans med Michelle och hennes lilla vovvsing 😉 Så söta dom är, leker så himla gulligt! Behövde verkligen lite girl-talk kännde jag efter all kill-problem.. 🙁 Fast iof, jag överdriver säkert..? Känns jobbigt när man är så himla kär bara.. *suck*

Men iaf, vi satt och snackade och hade 3-samtal med Bella! 🙂 Vi planerar lite utgångar till helgen, är astaggad! Var ju sjukt taggad i fredags men ja.. Ni vet ju alla vad som hände då, däckade och hamnade på sjukhus 🙁 Men nu känns det bättre! 🙂 Så imorgon blir det frukost-picknik och sen middag på kvällen sen utgång..? Wihoo, hoppas jag inte däckar igen! 😉 Haha!

Sen földe iaf Michelle hem hit och jag färgade hennes hår! 🙂 Gjorde blonda slingor och ljusade upp hårbotten, vart asnice! 😉

Vad har ni gjort idag?

.

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Caroline Roxy - Summer heat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *