Såhär mitt i natten..! ;)

Jag och Michelle har tränat i över 2 timmar, vi är så sjukt duktiga! 😉 Vart sen en kaffe på donken, dock var det ju mest bara fulla människor där så vi försökte hålla oss ifrån dom. Men dom dras ju typ till än, och fulla männsikor tar ju inte direkt ett nej.. Så att jag faktiskt någon gång säger ”nej förlåt men orkar inte ställa upp på bild just nu, nyss tränat och är trött” borde väll vara helt förståligt klockan 12 på natten..? Men neeeej, neej.. Haha!

 

 Jaja strunt samma! 🙂 Vi hade supermysigt efter, satt och snackade om ALLT. Vi pratade till och med om bajs och hur man gör så det inte ska låta om man inte vill någon person utanför ska höra, haha! Hoppas inte någon bloggläsare hörde..? 😉 

 

 Nu är jag iaf hemma och ska sova! Kommer sova som en bebis, men imorgon blir det jäkla träningsverk i RÖVEN! Tränade den som fan, har ingen kvar efter viktnedgången 🙁 Buuuh!

 

 

 

Classy..

 

 

 

Ps. Designen kommer nu inatt, inte sagt när eftersom folk bara tjatar.. 🙂  Puss!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *