Fejk fejk fejk fejk..

Varför väcker just en sån här bild så himla mycket uppståndelse? Haha! Så det är enbart OK för plattbystade tjejer att ha sånt här, och ni ”hatar” att mina bröst ser fejk ut? 

 

 Men guess what hörrni! Jag vill att det ska se FEJK ut för det är MINA bröst och dom ÄR FEJK. Sen så förstår jag inte dubbel-moralen hos många av er dom (förlåt ska inte dra alla över samma kam..) som säger det är OK när det inte ser fejk ut..? Varför är det mer ok? Båda är absolut lika OK, eller acceptabelt snarare..? För visst är det synd att man inte föddes med dom perfekta titsen va..? Men vissa gör nått åt saken, 

 

 och grattis till Tyra som erkänner det efter 2 år och efter klankat ner på min operation i Bella och Tyra..

 

 

Nej den var onödig men blir irriterad på männsikor som tror sig veta vad och vilken sort är OK, det spelar absolut ingen roll. Alla gör som man vill, sålänge man själv är nöjd så spelar det absolut ingen roll 🙂

 

 

Lev väl 😉

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)
 • elin

  HEJ DU ÄR SÅ JÄVLA FEJK OCH DU TROR DU ÄR SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA!!! men svar på det är att det är du inte du
  med din jävla chihuahua jag har knäckt näs ben lika stora som den !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dra ÅT HELVETE

  • A m a n d a

   Asso du är ju helt jävla störd i huvudet!!!!!!!!!!!!!! Bara för du inte har något vettigt att säga, asso väx upp din tönt vad har kissie egentligen gjort dig? Precis ingenting!!!!!! Om det är någon som skall dra åt helvete så är det du!!! Det är ingen som har tvingat dig att läsa hennes blogg. Skaffa dig ett liv.

 • mini me

  Sluta bråka hönni gör som ni vill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *