Sådär nu är jag hemma igen, har varit hos mami och ätit.. Mami är orolig för min vikt 🙁 Haha! 😉 Vi planerade iaf att jag ska dit på måndag igen, fyller ju år då! Visste ni det?! 18e april!

 

 

Föresten, kika in mitt söta iphone skal jag köpte idag!! 🙂 Så himla söt, ragerade direkt när jag gick förbi skylfönstret. Dom hade massa av blingande iphone skal, to die for!! 🙂 Men köpte enbart detta, lär säkert åka tillbaka SJÄLV för dom andra var så himla hetsiga och ville inte låta mig shoppa 🙁 Buuh… 

 

 Vad tycker ni? För mycket..?

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)
 • agnes

  det är väl snyggt 😀 men kanske liiiiiiiiiiiite för mycket…. men det passar din livsstil 😀

 • hilda

  jag tycker det ärsuper fint:D det passar dej bra

 • Anonym

  Jag tycker inte alls det var för mycket och kissie kan du ta bilder på dig i dina bikinis och jag är inte en sån ped*fil jag vill bara se hur många och hur dom der ut för jag ska köpa en nu så jag ville ha någonting liknande!
  men jag tycker inte att skalet var för mycket jag har letat efter ett sådant skal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *