Bloggare på debatt! ;)

Haha btw, tittar ni på Debatt..? 😉 Mina vänner är med, Rosanna, Jackie och Daniel Paris haha! 🙂 Superkul, älskar när bloggare är på tv 😉 Eller ja alla tycker jag inte kan gå under ”titeln” bloggare enbart but still..

 

 Rosanna pratar dock inte, PRATA!!! 🙁 Jackie sköter sig bra och tar plats, gillar det! Dock har Per-Robin hakat upp sig på Mikael Schenkenberg.. Hur många gånger har han pratat om honom nu, minst 5/6..? Haha! Lixom ja, we get it han knarkar!! 

 

 Daniel-Paris är bara söt, och råkade kläcka ur mig ”to gay to funktion” medans vi tittade på programet. Haha! Ni som tittar på mean-girls som jag vet vad jag menar! 😉 Men han är superduktig han med, vågar ta plats! Go go go!!

 

 

 

Sist  JAG va i debatt..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *