Dag med Annie och Amir!

Hej nu är jag hemma igen! 🙂

Jag hade gjort några tidsinställda inlägg men dom har inte kommit upp..? 🙁 Buuuh 🙁 Men det kan bero på att jag flyttade bloggen idag. Böt server 🙂 Men det påverkar inte bloggen alls, inte så ni märker! Men sen när designen kommer, ja då händer det grejjer! 😉

 

 

Iaf så har jag varit på stan med Annie och Amir,mysigt! 🙂 Mötte upp först Annie efter mötet med Bingo Rimer så åkte vi in till stan och kollade kläder, hittade en söt topp! 🙂 Visar den sen! 😉 Vi planerade också en VILLD utgång imorgon (wihoo, såå taggad!!) och Annie ska fixa hollywood lockar på mig! Amir vill vara nyttig och inte gå ut, men vi ska försöka övertala honom… 😉 Sen snackade vi om kalorieer/ kcal, delade med oss av nyttiga recept + tips på hur man blir smal. Sen delade vi med oss av olika batningspiller, haha! 🙂

 

 

Sen köpte vi lite ansiktmasker + hårfärg, sen shoppade vi nyttig mat och åkte hem! Synd att det snöar igen.. 🙁 *suck* Hoppas det inte snöar imorgon, vill ha på mig klackar och kort kort 😉 Haha! Nej men med strumpbyxor så är det nog lungt..? Vi lär märka! 🙂

 

 

Posted in: PICTURES

You might also like

Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Summer's here Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *