Cambilder ;)

Sådär nu har jag klätt på mig och sådär, ska över till Bingo Rimers studio vid 5 så ska övertala Annie att hänga med dit sen ut på fika! 🙂 Vart också förfrågad om ett event ikväll med msn, får se om jag går.. Kanske om det är goodiebags 😉 Haha! 🙂 Typiskt mig va?!

 

 Ska möta Annie iaf om ca 30 minuter! Så ska nu bara packa ner allting i väskan och kolla om hatten passar till outfiten (haha), annars skippar jag den 😉 Hoppas jag passar i den.. Vad tror ni?

 

 

Hörs sen! 🙂

 

 

 

Gillar ni toppen jag har på mig btw..?  

Posted in: PICTURES

You might also like

Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Summer's here Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Intervju - Noomi Rapace
  • Mia

    Hej kissie jag känner att jag måste berätta detta. Jag läser din blogg för ibland har du vettiga sAaker att säga men så fort jag ser din smala kropp blir jag ledsen för du förstör den och om du har anaroxia måste du söka hjälp. Jag är en trettonårig tjej som varit sjuk i anaroxia sen´jag var tolv och när du eggar tolvåeiga tjejer att gå ner i vikt då har det gått för långt. Den gången du visade magrutorna var det en tolvåring som sa att hon skulle väga 28kg och när man väger så lite kan mn dö tro mig jag har varit där. Det var inte ditt fel att jag fick ddt men du vill väl inte känna dig ansvarig för nån som mår så såligt. Jag ber dig att sluta skriva sånna saker men skriv vettigt för du är en klok och fin tjej det ser jag. Jag hr läst i tidningen att folk tycker du är en snäll och rar tjej visa det. Jag har varit in på mhe kliniken i mora om du känner att du behöver hjälp att bli av med konstiga tankar tycker jag du ska gå dit. Jag önskar dig all lycka i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *